Minőség és felelősség
 


A termékek a megfelelő alapanyagok gondos kiválasztásával, a génkezelt alapanyagok kizárásával készültek, a felhasznált húsok mindig egészséges egyedekből származnak és akár emberi fogyasztásra is alkalmasak.


A termékeket normál kondíciójú és aktivitású kutyákon tesztelték otthoni, családi környezetükben.


Mesterséges tartósítószerek és színezékek felhasználása nélkül készült termékek.


Kiváló minőségű összetevői az eledelt kifejezetten ízletessé és könnyen emészthetővé teszik.


Szigorú minőségellenőrzési teszteken kiváló eredményt elért összetevőkből.
 

ÁLLATBARÁT TERMÉKEK
Az AZP termékek megalkotása során nem hajtanak végre állatkísérleteket. A kutatások során cél a termékek jobbá tétele, ezért működünk együtt kutyatartókkal és tenyésztőkkel, akik megengedik, hogy állataikkal együtt dolgozhassunk. A termékek kipróbálása normál körülmények között, saját otthoni környezetükben történik.

AZP A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSÉRT
Beszállítók közül mindig előnyben részesülnek, akik környezetbarát és állatkísérlet-mentes nyersanyagot szállítanak. A termékekben felhasznált tonhal, szardínia és lepényhal nem tenyésztésből származik, a halakat part-menti halászattal fogják ki, ezzel is óvva a delfi nek és más cetek életterét.

MINŐSÉG
Az AZP állateledelek kizárólag friss nyersanyagokkal készülnek, melyek megbízható szállítóktól származnak. Az AZP kizárólag természetes forrásból származó anyagokat tartalmaz – mellőzi a szintetikus, vagy fehérjéket helyettesítő anyagokat.