Adult Large Csirkével

Az AZP ADULT LARGE BREED CHICKEN teljes értékű, kiegyensúlyozott táp átlagos fizikai aktivitású 1–7 éves nagytestű (25 kg-nál nehezebb) kutyáknak.

Az AZP Adult Large Breed Chicken az átlagosnál nagyobb tápszemekből áll az optimális rágásért. Kizárólag a teljes értékű, kiegyensúlyozott étrendhez szükséges összetevőket tartalmazza: elsődleges fehérjeforrása a csirkehús. A könnyen emészthető szénhidrátokat a rizs és a kukorica adják, a céklapép mint kiváló rostforrás a megfelelő bélmozgásért felelős. A csirkezsír a termék ízletességét szavatolja, valamint kitűnő energiaforrást biztosít. A halolajak és növényi olajak a zsírsavak tökéletes arányát szabályozzák (omega-3 és omega-6), míg a frukto-oligoszacharidok és a sörélesztő a béltevékenységet élénkítik. Az AZP Adult Large Breed Chicken táp tartalmazza a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükséges összes ásványi anyagot és vitamint.

Összetevők:
Szárított csirkehús (27%), rizs (25%), kukorica (15%), csirkezsír, szárított hal, szárított céklapép (4%), lenmag, szárított egésztojás, kukoricaglutén, halolaj (2%), növényi olaj (1%), kálium-klorid, mono- és dikalcium-foszfát, szárított sörélesztő (0,4%), fruktooligoszacharidok (0,4%), nátrium-klorid, glükóz-amin (0,05%), kondroitin-szulfát (0,05%).

Metabolizálható energia: 3708 kcal/kg


 

Analtikai alkotórészek:
Nyersfehérje26,00%
Nyersolajok és -zsírok16,00%
Nedvességtartalom9,00%
Nyersrost1,80%
Nyershamu7,60%
Kalcium1,20%
Foszfor0,90%
Taurin1000mg/kg