Puppy Large Csirkével és rizzsel

Az AZP PUPPY LARGE BREED CHICKEN&RICE egy teljes értékű, kiegyensúlyozott száraztáp nagy- és óriástestű kutyafajták kölyök egyedeinek táplálására az elválasztástól a teljes kifejlettség eléréséig.

Speciális gonddal megállapított kalcium-, foszfor- és D-vitamintartalommal rendelkezik, melyek az ideális csontképződés nélkülözhetetlen elemei. A hozzáadott glükózamin és kondroitin-szulfát gondoskodnak az egészséges ízületekről. A vizsgálatok alapján meghatározott szemcseméret aktív rágást biztosít, elősegítve a nyálelválasztást, mely serkenti az emésztési folyamatokat és megkönnyíti a tápanyagok felszívódását. Az AZP Puppy Large Breed Chicken&Rice elsődleges fehérjeforrásai csirkehús és hal, a könnyen emészthető szénhidrátokat rizs és kukorica adják, a halolaj az ideális menynyiségű omega-3 zsírsavat garantálja, míg a vitaminok és ásványi anyagok a kiegyensúlyozott, helyes étrendhez szükségesek. A céklapép mint kiváló rostforrás a megfelelő bélmozgásért felelős és a többi, könnyen emészthető összetevővel együtt kisméretű, szilárd székletet eredményez. Amikor a kutya teljesen kifejlődött, térjen át az AZP Adult Large Breed Chicken vagy az AZP Ault All Breed Performance tápok valamelyikére.
Összetevők:
Szárított csirkehús (32%), rizs (25%), kukorica (14%), csirkezsír, szárított hal (8%), szárított céklapép (4%), halolaj (2%), növényi olaj (1%), mono- és dikalcium-foszfát (0,6%), kalcium-karbonát (0,4%), nátrium-karbonát, szárított sörélesztő (0,3%), káliumklorid, glükozamin (0,04%), kondroitin-szulfát (0,04%).

Metabolizálható energia: 3712 kcal/kg


 

Analtikai alkotórészek:
Nyersfehérje28,00%
Nyersolajok és -zsírok16,00%
Nedvességtartalom9,00%
Nyersrost1,80%
Nyershamu7,50%
Kalcium1,30%
Foszfor0.95%