Puppy Small/Medium Csirkével és rizzsel

Az AZP Puppy Small/Medium Chicken&Rice egy teljes értékű száraztáp kis- és közepes testű kutyafajták kölyök egyedeinek táplálására, az elválasztástól a felnőttkor eléréséig, valamint szoptató és vemhes kutyáknak. Kisméretű tápszemei megkönnyítik a rágást.

Az AZP Puppy Small/Medium Chicken&Rice tartalmazza az Ön kutyájának teljes értékű, kiegyensúlyozott étrendjéhez szükséges összes összetevőt, a lehető legjobb minőségben. Elsődleges fehérjeforrása csirkehús, a könnyen emészthető szénhidrátokat rizs és kukorica adják, a céklapép mint kiváló rostforrás a megfelelő bélmozgásért felelős, a csirkezsír a termék ízletességét szavatolja, valamint kitűnő energiaforrást biztosít. A halolajak és növényi olajak a zsírsavak tökéletes arányát szabályozzák (omega-3 és omega-6), míg a B- és D-vitaminban gazdag sörélesztő a béltevékenységet élénkíti. Az AZP Puppy Small/Medium Chicken&Rice tartalmaz minden, a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükséges ásványi anyagot és vitamint. Ha kutyája elérte felnőttkori méretét, váltson az AZP Adult Small/Medium Chicken, az AZP Adult All Breed Lamb&Rice vagy az AZP Adult All Breed Sensitive tápok valamelyikére.

Összetevők:
Szárított csirkehús (36%), rizs (25%), kukorica (14%), csirkezsír (14%), szárított hal, szárított céklapép (3%), halolaj (3%), növényi olaj (1%), nátrium-klorid, szárított sörélesztő (0,3%).

Metabolizálható energia: 3958 kcal/kg


 

Analtikai alkotórészek:
Nyersfehérje31,00%
Nyersolajok és -zsírok21,00%
Nedvességtartalom9,00%
Nyersrost1,90%
Nyershamu7,50%
Kalcium1,20%
Foszfor0,90%